Tangaroa Consulting® och Tangaroa AB

Tangaroa Consulting® är en del av Tangaroa AB, ett familjeföretag som grundades 2007 och som under 15 år fått förtroendet att hjälpa ägare och ledare för mer än 100 företag och andra organisationer med bland annat förändringsledning genom affärsplanering och affärsutveckling. Vi arbetar på ett strukturerat sätt genom att använda och utveckla beprövade och erkänt effektiva arbetsmetoder.

Genom att objektivt och sakligt utmana ledares befintliga arbetsmetoder och strukturer och tillföra våra kunskaper, erfarenheter och vår kreativitet kan vi hjälpa våra uppdragsgivare att nå sina mål och ge dem ett försprång mot sina konkurrenter.

Vår historia Vår historia Vår historia Vår historia Vår historia (Klicka för en större bild)

Vår breda erfarenhet från ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning, processer, IT, controlling, strategisk planering och projektledning gör att vi förstår hur olika delar i ett företag eller i ett projekt måste samarbeta för att bli framgångsrika.

Våra uppdrag var initialt inom bank och försäkring, men de senaste åren har vi också arbetat inom IT, handel, service, e-handel, utbildning, energi, industri, media, offentlig sektor och ideell verksamhet i Sverige såväl som utomlands.

Våra övriga verksamheter

Då vi tror på den oberoende konsultens drivkraft har vi valt att inte ha anställda men kan ändå erbjuda styrkan från en större organisation med hjälp av vårt nätverk Soulbiz® Consulting Network.

Business Basecamp™ är vår unika mobila konferensanläggning.

B4Business® är vår tjänst för människor som vill starta eller utveckla ett mindre företag.

Under varumärket B4Adventure® inspirerar och hjälper vi människor att förverkliga sina drömmar. Där finns också en webshop med vackra och användbara produkter för resor, äventyr och affärer.

Rörelse, äventyr och natur

Vi tror att livet handlar om rörelse och äventyr. Vi utmanar oss själva mentalt och fysiskt för att uppnå balans och välbefinnande.

Vi uppskattar lugnet i naturen och har en längtan att andas frisk luft. Och framför allt: Vi är i ständig rörelse. Och vi slutar aldrig att njuta av resan.

En del kallar oss rebeller när vi ifrågasätter traditionen och förkastar normen, men att arbeta med oss innebär också att man får ta del av vår rörelse och vårt fria tankesätt.

Vi är oberoende men är medvetna om andra och vi letar ständigt efter möjligheter att ge något tillbaka. Vi släpper gärna allt för att hjälpa dig att lösa dina problem.

Naturen i affären

Vi som arbetar på Tangaroa AB ser naturen som en stor inspirationskälla och en plats där vi löser problem och utvecklar oss själva och våra klienter.

För oss blir det därför självklart att göra vårt bästa för att värna om naturen och se till att naturen är en del av vår affär. När vi utvecklar oss själva och vår verksamhet tar vi alltid beslut med stor respekt för naturen.

Vi ser naturförbättrande åtgärder som investeringar.

En % för planeten

Som medlemmar i den internationella organisationen 1% for the Planet investerar vi minst 1% av den årliga omsättningen i olika projekt för vår natur.

Vi blev, som första svenska konsultbolag, medlemmar redan år 2009. Vi har sedan dess bland annat investerat projekt drivna av Världsnaturfonden, Naturarvet, Naturskyddsföreningen och Protect Our Winters.

Läs mer om vårt arbete för naturens bästa här.