Konsulter

Magnus Brink är managementkonsult och entreprenör med en unik förmåga att omvandla idéer till verklighet på ett strukturerat sätt.

Magnus är specialiserad på rådgivning, coaching och ledning av strategiska förändringsprocesser på ägar-, styrelse- och ledningsnivå.

Magnus har stor erfarenhet av att hjälpa företag och andra organisationer som befinner sig i utmanande lägen. Läs mer om Magnus här. 

Christel Brink är managementkonsult och entreprenör med stor erfarenhet av satsningar och projekt i såväl andras som egen regi.

Christels är specialiserad på att hjälpa ledningsgrupper och beställare i deras arbete med att säkra att deras affärsidéer når önskade effekter. Läs mer om Christel här.

Associerade konsulter

Eric Andreassen

Eric Andreassen är managementkonsult och har mer än 20 års erfarenhet av affärsutveckling och ekonomistyrning.

Som ledare och specialist bygger han rutiner och processer för ekonomistyrning innefattande finansiell rapportering för såväl nysatsningar som löpande verksamhet.

Marcus Jansson

Marcus Jansson  har som partner i riskkapitalbranschen i många år lett investeringar inom verkstad, handel och IT. Han har så långt ett dussintal styrelseuppdrag från näringslivet i bagaget. Han är också en erfaren utbildare i ledarskap och är ackrediterad av Scouternas Folkhögskola.

Marcus arbetar också med rekrytering av styrelsemedlemmar och andra ledande befattningshavare.

Moniqa Löfstedt har 20 års erfarenhet av ledande positioner inom både näringsliv och ideell/idéburen sektor.

Hennes erfarenheter från till exempel Telenor är framför allt inom kommunikation, verksamhetsutveckling och förändringsledning. På Röda Korset och WaterAid har fokus legat på att driva och utveckla olika finansiella ingångar som företagsinsamling, partnerskap och filantropi. Moniqa är även en van utbildare, till exempel vid Umeå Universitet och för Giva Sverige. 

Malin Myrin är Walk and Talk Coach med lång erfarenhet från ledande befattningar på till exempel Wasa Kredit och Röda Korset där hennes inriktning har varit förändringsledning, individutveckling och ledarskap på distans.

Som individuell coach stöttar hon ledare på olika nivåer i en systematisk och målinriktad process för att stärka ledarskapet och kombinerar coachningen med fysisk aktivitet utomhus i form av promenad eller joggingtur.

Henrik Johansson är en erfaren pedagog med över 15 års erfarenhet av utbildning i ledande befattningar.

Han har bland annat varit utbildningschef på Nordnet Bank och arbetat som biträdande rektor på Adolf Fredriks Musikklasser. Vidare har han arbetat med utbildning på Stockholmsbörsen och som lärare i flera skolor.

Henriks är specialiserad på att på ett strukturerat sätt ta fram och utveckla företagsanpassade utbildningsplaner och utbildningar.

Marko Rönnholmen

Marko Rönnholmen är managementkonsult med lång erfarenhet från arbete med affärsutveckling på såväl stora som små bolag i olika branscher.

Marko är specialiserad på strategisk rådgivning till styrelser och affärsledningar men arbetar också i projekt för framtagande av nya affärsmodeller, affärer och finansieringslösningar. Han har senaste tiden fokuserat på verksamheter inom idrottsrörelsen.