Magnus Brink är en erfaren ledare med en unik förmåga att omvandla idéer till verklighet på ett strukturerat sätt. Han är specialiserad på rådgivning, coaching och att leda strategiska förändringsprocesser på ägar-, styrelse- och ledningsnivå. Magnus har också stor erfarenhet av att hjälpa företag och andra organisationer som befinner sig i utmanande lägen.

Magnus har bred erfarenhet från marknadsföring och försäljning, processer, IT, controlling, strategisk planering och projektledning vilket gör att han har lätt att se hur olika delar i ett företag eller i ett projekt måste samarbeta för att bli framgångsrika. Han har tidigare haft ledande befattningar som till exempel chef för Corporate Development och chef för Project Office i SEB Group.

Magnus grundade det egna konsultbolaget Tangaroa AB 2007 och har sedan dess fått förtroendet att hjälpa ägare och ledare för mer än 85 företag och andra organisationer. Hans uppdrag var initialt inom bank och försäkring, men senare år har han också arbetat inom IT, handel, service, e-handel, utbildning, energi, industri, mat, media, ideella organisationer och offentlig sektor i Sverige såväl som utomlands.

Magnus tycker om att bryta ny mark och hitta lösningar på nya och gamla problem. Han är nyfiken, kreativ och modig. Hans metodiska arbetssätt gör att även projekt med högre svårighet och risk blir framgångsrika. Hans ledarstil är såväl inspirerande som utmanande men också coachande och involverande.

Som entreprenör har Magnus, förutom att ha byggt upp Tangaroa AB, också utvecklat det mobila konferenskonceptet Business Basecamp™.

Med boken B4Adventures debuterade han som författare. Idag är B4Adventures också en inspirationsblogg och en webshop.

Magnus och hans familj reser mycket och har besökt fem av sju världsdelar för att genomföra olika äventyr. Han rör sig helst till fots, på skidor eller på cykel i skogen och i bergen.

Läs mer om Magnus uppdragsgivare här.

Kontakta Magnus här.